Férfi potencia és szex csomag részletei

Szeretné elcsábítani párját egy afrodiziákum segítségével? Szeretne megszabadulni a merevedési problémák okozta kellemetlenségektől?

A Férfi potencia és szex csomagunk segíthet ebben Önnek, melyet most rendkívül kedvezményes csomagáron 10.780 Ft. helyett, most mindössze 9.980 Ft-ért vásárolhat meg!

Válassza Ön is a Férfi potencia és szex csomagunkban található Cobeco férfi feromon parfüm és a potencianövelő Venicon tabletta páratlan erejét, és érjen el még nagyobb sikereket az ágyban, mint gondolná!

A Férfi potencia és szex csomagunk tartalma 1 db Cobeco férfi feromon parfüm és 1 db Venicon férfi potencianövelő tabletta, melyet most rendkívül kedvezményes áron 10.780 Ft. helyett, most mindössze 9.980 Ft-ért vásárolhat meg!

A Cobeco férfi feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a nőkből. A feromon egy szexuális csalogató anyag, mely tudat alatt hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A Cobeco férfi feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, csajozás.

A Venicon férfi potencianövelő tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható potencianövelő készítmény, mely hatására felturbózhatja szexuális életét. A Venicon férfi potencianövelő tabletta használatával már rövid időn belül (a bevételtől számított 35-45 percen belül) érezheti a hatást. Erőteljesebb és keményebb lehet a pénisze, hosszantartó, keményebb erekcióra számíthat. A Venicon férfi potencianövelő tabletta hatása a bevételtől számítva akár 5-6 napig is eltarthat.


Pezsdítse fel szexuális életét, élvezze a két készítmény együttes használatával elért páratlan sikereket! Rendelje meg most a Férfi potencia és szex csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron mindössze 9.980 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
9 980,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Cobeco férfi feromon parfüm

A termék ára:
5 790,- Ft

Cobeco férfi feromon parfüm

Potencianövelő Venicon

A termék ára:
4 990,- Ft

Potencianövelő Venicon

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.