Férfi potencia és szex csomag részletei

Szeretné elcsábítani párját egy afrodiziákum segítségével? Szeretne megszabadulni a merevedési problémák okozta kellemetlenségektől? A Férfi potencia és szex csomagunk segíthet ebben Önnek, melyet most rendkívül kedvezményes csomagáron 9.780 Ft. helyett, most mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!

Válassza Ön is a Férfi potencia és szex csomagunkban található Cobeco férfi feromon és a potencianövelő Venicon tabletta páratlan erejét, és érjen el még nagyobb sikereket az ágyban, mint gondolná!

A Férfi potencia és szex csomagunk tartalma 1 db Cobeco férfi feromon parfüm és 1 db Venicon férfi potencianövelő tabletta, melyet most rendkívül kedvezményes áron 9.780 Ft. helyett, most mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!


 

A Cobeco férfi feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a nőkből. A feromon egy szexuális csalogató anyag, mely tudat alatt hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A Cobeco férfi feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, csajozás.

A Venicon férfi potencianövelő tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható potencianövelő készítmény, mely hatására felturbózhatja szexuális életét. A Venicon férfi potencianövelő tabletta használatával már rövid időn belül (a bevételtől számított 35-45 percen belül) érezheti a hatást. Erőteljesebb és keményebb lehet a pénisze, hosszantartó, keményebb erekcióra számíthat. A Venicon férfi potencianövelő tabletta hatása a bevételtől számítva akár 5-6 napig is eltarthat.


Pezsdítse fel szexuális életét, élvezze a két készítmény együttes használatával elért páratlan sikereket! Rendelje meg most a Férfi potencia és szex csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron mindössze 8.500 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
8 500,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Cobeco férfi feromon

A termék ára:
5 290,- Ft

Cobeco férfi feromon

Potencianövelő Venicon tabletta

A termék ára:
4 490,- Ft

Potencianövelő Venicon tabletta

Vissza az előző oldalra