Női vágyfokozó és csábító csomag részletei

Szeretné vonzóbbnak, magabiztosabbnak érezni magát? Szeretné lenyűgözni párját az ágyban? A Női vágyfokozó és csábító csomagunk használatával páratlan sikereket érhet el a csábítás területén!

Próbálja ki Ön is kedvezményes csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron 10.780 Ft. helyett, most mindössze 9.980 Ft-ért vásárolhat meg!

A Női vágyfokozó és csábító csomagunkban található Cobeco női feromon parfüm és a vágyfokozó Venicon tabletta segítségével még izgalmasabb, még szenvedélyesebb szexuális együttlétekben lehet része, mint valaha!

A Női vágyfokozó és csábító csomag tartalma 1 db Cobeco női feromon parfüm és 1 db Venicon női vágyfokozó tabletta, melyet most rendkívül kedvezményes áron 10.780 Ft. helyett, most mindössze 9.980 Ft-ért vásárolhat meg!

A Cobeco női feromon parfüm különleges összetevőjének a feromonnak köszönhetően szexuális vágykeltő hatást válthat ki a férfiakból. A feromon egy szexuális csalogató anyag, mely tudat alatt hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és vonzóbbá tesznek számukra. A Cobeco női feromon parfüm használatával növelheti magabiztosságát, szexuális kisugárzását, mely hatására könnyebben mehet a csábítás, pasizás.

A Venicon női vágyfokozó tabletta egy természetes növényi alapanyagokból készült azonnal ható vágyfokozó készítmény, mely hatására felpezsdítheti szexuális életét. A Venicon női vágyfokozó tabletta használatával már rövid időn belül (a bevételtől számított 35-45 percen belül) érezheti a hatást. Megnőhet a nemi szervek ingerlékenysége, érzékenysége, fokozódhat az orgazmus intenzitása. A Venicon női vágyfokozó tabletta hatása a bevételtől számítva akár 5-6 napig is eltarthat.


Turbózza fel szexuális életét, élvezze a két termék együttes használatával elért páratlan sikereket! Rendelje meg most a Női vágyfokozó és csábító csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes áron mindössze 9.980 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
9 980,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Cobeco női feromon parfüm

A termék ára:
5 790,- Ft

Cobeco női feromon parfüm

Vágyfokozó Venicon tabletta

A termék ára:
4 990,- Ft

Vágyfokozó Venicon tabletta

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.