Visszér ellen csomag részletei

Égő, szuró, "nehéz láb" érzés? Önnek is ismerősek a visszeres láb okozta kellemetlen tünetek? Szeretne egy gyors és hatékony megoldást találni a visszeres lábakra? Akkor a Visszér elleni csomagunkat Önnek találtuk ki!

Válassza Ön is a visszér okozta kellemetlen tünetek enyhítésére a Visszér elleni akciós csomagunkat, melyet most rendkívül kedvezményes csomag áron, 12.580 Ft. helyett, mindössze 11.980 Ft-ért vásárolhat meg!

Megkeseríti mindennapjait az égő, szuró, "nehéz láb" érzés? Szeretne egy olyan megoldást találni, ami gyorsan, hatékonyan szünteti meg ezeket a kellemetlen tüneteket? Akkor próbálja ki a Visszér elleni akciós csomagunkban található Varesil visszér elleni kapszulát, és a Varesil visszér elleni krémet, és szabaduljon meg a visszeres láb okozta kellemetlenségektől egyszer és mindenkorra!

A Visszér elleni csomagunk tartalma 1 db Varesil visszér elleni kapszula  és 1 db Varesil visszér elleni krém, melyet most rendkívül kedvezményes áron 12.580 Ft. helyett, most mindössze 11.980 Ft-ért vásárolhat meg!


De miért is válassza a Varesil visszér elleni termékcsaládot?

Varesil visszér elleni kapszula

Önt is zavarják a kékes színben kidülledő, duzzadt erek? Szeretne végleg búcsút mondani a sokszor komoly fájdalommal járó „nehéz láb” érzésnek? Most itt a lehetőség megismerni egy természetes készítményt, mely segíthet a varikózus vénák, visszeres láb kezelésében! A Varesil visszér elleni kapszula egy teljesen természetes 5 gyógynövényből álló készítmény, mely használatával megelőzheti a varikózus vénák megjelenését, jelentősen csökkentheti a fáradt, nehéz láb érzését, javíthatja a vérkeringést. Ha már kialakult a varikózus, gyulladt, kidudorodó ér, annak a megjelenését is jelentősen csökkentheti.


Varesil visszér elleni krém

Ha Ön is visszeres lábbal küzd, akkor a Varesil visszér elleni krém tökéletes megoldás lehet a visszér okozta szúró, fájó, égő láb érzésre. A Varesil visszér elleni krém természetes növényi összetevői megnyugtatják a varikózus vénák tüneteit, lazítják a duzzadt és fáradt lábakat. Hatására javulhat a vénás- és a nyirokkeringés, csökken az ödéma, a gyulladás. A Varesil visszér elleni krém használatával elfelejtheti a nehéz láb érzését. Napi 2-szer alkalmazva már rövid időn belül kifejtheti jótékony hatását, melynek eredményeképpen Önnek is szép, fájdalom és visszér mentes lábai lehetnek!

 

Éljen felszabadultan és egészségesen! A Varesil visszér elleni kapszula és a Varesil visszér elleni krém együttes hatásával a visszér kezelése kívülről és belülről is megtörténik, így Önnek nem kell többé a visszér okozta kellemetlen tünetek miatt aggódnia! 

Rendelje meg most a Visszér elleni csomagot kihagyhatatalan kedvezményes csomagáron, mindössze 11.980 Ft-ért!

A csomag ára:
11 980,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Varesil visszér elleni kapszula

A termék ára:
6 290,- Ft

Varesil visszér elleni kapszula

Varesil visszér elleni krém

A termék ára:
6 290,- Ft

Varesil visszér elleni krém

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.