Afrodiziákum, feromon : Attractant női feromon parfüm

Attractant női feromon parfüm

Tartalom:
30 ml.

A termék ára:
7 500,- Ft / db

Kosárba:

db

Attractant női feromon parfüm

Attractant női feromon parfüm

Csábítás mesterfokon a vágykeltő afrodiziákumok használatával! Ébresszen párjában ellenállhatatlan vonzalmat, csavarja el a férfiak fejét a csábító Attractant női feromon parfüm segítségével!

Szeretne magabiztos lenni a másik nem szemében? Szeretne flörtölni és csábítani? Fejlessze tudását tökélyre, koronázza meg a vágykeltő hatást az Attractant női feromon parfümmel. A magas feromon tartalmú Attractant női feromon parfüm segíthet Önnek is elsöpörni a konkurenciát. Az Attractant női feromon parfüm használatával egy-két csepp vágykeltő afrodiziákum is elegendő lehet az ellenállhatatlan szexuális vonzerőhöz.

Ismerje meg a csábítás parfümbe zárt kicsiny titkát, tegye próbára az Attractant női feromon parfümöt!


Csábítás könnyedén a feromonok, afrodiziákumok segítségével!

Az Attractant női feromon parfüm titka a feromonok, afrodiziákumok rejtélyes működésén alapszik. A feromonok olyan természetes kémiai jelzőanyagok, melyek ösztönös szexuális vágyat ébresztenek az ellenkező nemben. A feromonok illatmentes csalogatóanyagok, melyet az orrunkban található VNO szerv érzékel és továbbít az agy felé, mely hatására szexuális vonzódás jöhet létre az ellenkező nemnél.

A feromonokat, afrodiziákumokat természetesen az emberi szervezet is termeli, csak a mindennapi tisztálkodás és öltözködés során vagy lemossuk magunkról vagy ruhával elfedjük. Ezért szükségessé válhat ezek mesterséges pótlása.

Az Attractant női feromon parfüm a legkorszerűbb kutatások eredményeit alapul véve lett kifejlesztve. Az afrodiziákum koncentrált feromon tartalmának köszönhetően már pár cseppel is elérhetjük a maximális afrodiziákum hatást. Az Attractant női feromon parfüm használatával így gyerekjáték lehet a csábítás.

Ne hagyja annyiban! Vegye kézbe a csábítás írányítását! Próbálja ki Ön is az Attractant női feromon parfüm fantasztikus afrodiziákum hatását!

De miért az Attractant női feromon parfüm a többi feromonok, afrodiziákumok közül?

Mert az Attractant női feromon parfüm egy megbízható, olcsó feromon parfüm. Kis mennyiség is elegendő a csábító hatáshoz, ezért a 30 ml-es kiszerelés akár több hónapra is elegendő mennyiséget tartalmaz. Az Attractant női feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy kedvenc parfümjével együtt használhassa, míg az illatos változat egyedi, jellegzetes illatával varázsolja még egyedibbé és különlegesebbé a feromon parfüm afrodiziákumok hatását.

És hogy milyen előnyöket érhet el az Attractant női feromon parfüm használatával?

 • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a férfiak felfigyeljenek Önre!
 • Könnyebben mehet a csábítás, a figyelem középpontjává válhat!
 • A férfiak szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
 • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
 • Az afrodiziákumok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
 • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!

A sajtó véleménye a feromonok hatásáról:

Részlet a Berliner Zeitung 1998. március 25-i számából. 
Az orron keresztül érkező üzenetek 
Az embereknél első alkalommal kimutatott feromonok 
Bizonyos kipárolgások, az ún. feromonok az állatoknál jelentős szerepet játszanak, mint azonosító, figyelmeztető vagy, mint szexuális csalogatóanyagok. Eddig tisztázatlan volt, hogy az ember is használ-e ilyen – tudat alatt folyamatosan érzékelt – üzenetközvetítő anyagokat. Most két amerikai kutatónő megtalálta az első bizonyítékot arra, hogy léteznek olyan anyagok, amelyek befolyásolni tudják más személyek bizonyos testi folyamatait. A két kutató "Nature" szaklapban megjelent írása szerint a 20 nő nagyon különbözően reagált az izzadtságpróbára. A minták hatása nyilvánvalóan attól függött, hogy a mintát szolgáltató nők a menstruációs ciklus melyik szakaszában voltak: röviddel az ovuláció előtt álló nőktől származó minták átlagosan 1,7 nappal rövidítették meg a mintát kapó nők menstruációs ciklusát. Amennyiben az izzadtságminta az ovuláció napjáról származott, akkor a mintát szagoló személyeknél a ciklus átlagosan 1,4 nappal hosszabbodott meg. A kísérleti személyek nyilvánvalóan nem vették észre, hogy a kísérlet miről szól: nem az anyagot érzékelték közvetlenül, hanem csak az oldószerként használt alkoholt. 30 ével ezelőtt McClintock már megfigyelte, hogy a szobatársak, vagy közeli barátnők havi ciklusai gyakran hasonlítanak egymásra. Legújabb tanulmányában arra következtet, hogy a női hónalj izzadtság két különböző feromont tartalmaz, melyek mennyisége a menstruációs ciklus folyamán ingadozik. Az emberi feromonok létezése mellett szól még az a néhány éve tett felfedezés, hogy az ember is rendelkezik egy ún. vomero-nazális szervvel (VNO). Ez a szerv az orr közelében található. A legtöbb emlős esetében a feromonok érzékelésére és néhány testi funkció irányításában vesz részt. Ezeknek az üzenetközvetítő anyagoknak az állatvilágban betöltött számos funkciója alapján Stern és McClintock feltételezi, hogy egyéb emberi feromonok is léteznek, amelyek a szociális viselkedést befolyásolják.


Használja ki ezt a páratlan lehetőséget! Rendelje meg most az Attractant női feromon parfüm afrodiziákum hatását! Legyen vadítóan érzéki, sugározzon magabiztosságot a csábítás során!
-----------------------------------------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom: 1 üveg tartalma 30 ml. Attractant női feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Mellnövesztő Beauty Breast

A termék ára:
4 990,- Ft

Mellnövesztő Beauty Breast

U-Breast mellnövelő gép

Eredeti ár:
23 900,- Ft

Akciós ár:
19 990,- Ft

U-Breast mellnövelő gép

Vágyfokozó Venicon tabletta

A termék ára:
4 990,- Ft

Vágyfokozó Venicon tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

feromon parfüm, csábítás, afrodiziákum, feromonok

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

 • Szállítási költség: 1090 Ft.
 • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
 • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
 • Diszkrét csomagolás.
 • Pénz visszafizetési garancia.