Mellnövelés,mellnagyobbítás: Procurve mellnövelő tabletta

Procurve mellnövelő tabletta

Tartalom:
60 db.

A termék ára:
8 490,- Ft / db

Kosárba:
db

Procurve mellnövelő tabletta

Procurve mellnövelő tabletta

Mellnagyobbítás egy professzionális mellnövelő tablettával! Ismerje meg Ön is a Procurve mellnövelő tabletta erejét!

Szeretné nőiségét teljes valójában megélni? Szeretné ha bámulatos, szép, nagy mellei lennének, és mindezt természetes úton szeretné elérni? A Procurve mellnövelő tablettával akár 2-3 mérettel is megváltozhat kosármérete!

A Procurve mellnövelő tabletta olyan páratlan mellnövelő készítmény, mellyel műtéti beavatkozás nélkül, természetes úton érhet el lenyűgözően szép, feszes, nagy kebleket! 

De mégis hogyan érhető el mindez egy mellnövelő tabletta használatával?

Sokévnyi kutatómunka után kifejlesztett Procurve mellnövelő tabletta 100 %-ig természetes növényi összetevőinek köszönhetően, a mellnagyobbítás természetesen és biztonságosan valósulhat meg. A Procurve tabletta világszerte nagy sikereket ért már el, több ezer hölgynél segített a mellnagyobbítás terén. A Procurve mellnövelő tabletta jótékony mellnövelő hatását orvosok, pszichológusok és gyógynövényszakértők is alátámasztják.

A Procurve mellnövelő tabletta használatával mellei szebbek, teltebbek és nagyobbak lehetnek. A nők többségében túl kicsinek vagy laposnak tartják mellüket, melynek oka lehet a helytelen táplálkozás, fogyókúra, szoptatás vagy az emlőmirigyek nem teljes kifejlődése.

A Procurve mellnövelő tabletta használatával 100%-ig lehet ezt a növekedést természetes módon aktiválni, mindenféle kockázat nélkül. A mell ösztrogén receptorai mágnesként vonzzák magukhoz a Procurve mellnövelő tabletta összetevőit (fitoösztrogének) és felszívják őket, így segítve elő a mell finom szöveteinek teljesen természetes és biztonságos fejlődését és a női keblek növekedését. Így az eredmény csupán a tökéletes mell méret és forma.

Csatlakozzon Ön is elégedett vásárlóink közé! Varázsoljon magának szép, dús kebleket! A mellnagyobbítás természetesen már nem álom többé, ha a Procurve mellnövelő tabletta mellett dönt!

De milyen növényi összetevőknek is köszönheti a Procurve tabletta a természetes mellnövelő hatását?

A Procurve mellnövelő tabletta válogatott növényi összetevőinek kombinációjával valósulhat meg a mellnagyobbítás természetesen. A növényi összetevők beindítják az emlőmirigyek természetes serkentését, működését. Így a Procurve mellnövelő tabletta használatával a mellnagyobbítás természetesen, mellékhatások nélkül indulhat meg.

A Procurve mellnövelő tabletta fő növényi összetevői a következők:

Kudzu: hüvelyes termésű növény, melynek magas a növényi ösztrogéntartalma. Keleten szinte minden mellnövelő készítmény szerves részét képezi, valamint a mell finom szöveteit is kiválóan ápolja.

Görögszéna: gazdag fito-ösztrogénekben (növényi eredetű ösztrogén-szerű anyag), serkenti a hormonok termelődését és az emlőmirigyek fejlődését.

Fűrészpálma: optimalizálja a hormontermelést, ezáltal természetes egyensúlyt hozva létre. Jótékony hatással van a mirigyek és a szervek működésére.

Édeskömény: Flavonoidokban nagyon gazdag növény, így elősegíti a hormontermelést és az emlőmirigyek fejlődését.

Yam gyökér: a tradicionális gyógyításban régóta használják a női nemi zavarokra, és hatásos a csontritkulás kezelésére is.

Barnamoszat: kb. 30 féle ásványi anyagot tartalmaz, csökkenti a koleszterinszintet, kedvezően hat a nemi hormonok termelésére és a menstruációs ciklusra. Hatékony a mellrák kockázatának csökkentésében!

Damiána: mexikói gyógynövény, mely serkenti az optimális hormontermelést. A női hormonháztartás zavarainak kezelésére használják, valamint afrodiziákumként is hatásos.

Komló: fito-ösztrogént tartalmaz, így a mellnövelő készítmények nélkülözhetetlen alapanyaga.  Elősegíti a gyors sejtmegújulást!

És most lássuk milyen eredmények is érhetők el a Procurve mellnövelő tabletta használatával?

A Procurve mellnövelő tabletta használata kúraszerűen ajánlott. Egy kúra 5 hónapot jelent. A Procurve mellnövelő tabletta rendkívül hatékony összetevői eredményesen és gyorsan kezdik el kifejteni hatásukat a szervezetben, így már 4 hét használat után is érezheti a látványos változást.

Procurve mellnagyobbítás természetesen 1. hónap: a mellnövelő hatóanyagok felszívódnak a szervezetben, és beindítják a női hormontermelést, aktivizálva az emlőmirigyek fejlődéséért felelős enzimeket.

Procurve mellnagyobbítás természetesen 2. hónap: elindul a mellnagyobbítás. Mellei feszülésén már érezheti a mellfeszesítő, mellnövelő hatást.

Procurve mellnagyobbítás természetesen 3. hónap: a mellnagyobbítás látványos, melyet párja sem fog szó nélkül hagyni.

Procurve mellnagyobbítás természetesen 4. hónap: a mellnagyobbítás állandósul, keblei formásabbak, gömbölyűbbek lesznek.

Procurve mellnagyobbítás természetesen 5. hónap: az elért mellfeszesítő, mellnövelő hatás állandósul és stabilizálódik, a mellnagyobbítás tartóssá válik. Mellei elérik a kívánt formát és méretet.

Nyűgözze le a férfiakat, domborítson tökéletes kebleivel a Procurve mellnövelő tabletta segítségével! Rendelje meg most, és pár napon belül már Ön is a tökéletes kebel méretek elérésének útjára léphet! 
-----------------------------------------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 2 db tabletta fogyasztása javasol.

Tartalom:
1 doboz tartalma 60 db Procurve mellnövelő tabletta.

Összetétel 2 tablettánként: 200mg görögszéna, 200mg édeskömény, 200mg kudzu, 200mg fűrészpálma, 100mg fekete bors, 0,5mg magnézium (50% RDA*), 50mg avena sativa/zab (GLUTÉN), 50mg benedekfű, 50mg komló, 0,7mg B6 vitamin (50% RDA*), 0,3mg réz (30% RDA*), Sűrítőanyag: maltodextrin, hidroxi-propil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz. *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

A Procurve mellnövelő tabletta növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Mellfeszesítő Procurves krém

Eredeti ár:
9 500,- Ft

Akciós ár:
8 990,- Ft

Mellfeszesítő Procurves krém

Cobeco női feromon parfüm

A termék ára:
5 290,- Ft

Cobeco női feromon parfüm

Mellnövelő e-book

A termék ára:
6 990,- Ft

Mellnövelő e-book

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

Procurves Plus, mellnövelő tabletta, mellnagyobbítás

Vissza az előző oldalra