Stresszoldás, hangulatjavítás: Kedélyjavító L-triptofán

Kedélyjavító L-triptofán

Tartalom:
45 db.

A termék ára:
6 990,- Ft / db

Kosárba:
db

Kedélyjavító L-triptofán

Kedélyjavító L-triptofán

Sokszor fáradékonynak, kedvtelennek, levertnek érzi magát? Mozgalmas, stresszes nappalok és nyugtalan, nem pihentető éjszakái vannak? Itt a megoldás a pihentető alvás és nyugodt nappalok elérésére!

Úgy érzi a stresszes hétköznapok és a nem pihentető alvások miatt egyre ingerültebb? Örülne egy olyan megoldásnak, amellyel könnyedén rendbe teheti életét és új erőre kaphat? Ismerje meg Ön is az l-triptofán aminosav hatását, mellyel ismét új erőre kaphat, a pihentető éjszakák után, pedig nyugodt stressz mentes nappalok következhetnek. Az L-triptofán kapszulánk egy kiváló kedélyjavító és alvászavar elleni készítmény, mely rengeteg olyan embernek segített már, akik a stressz és alvászavar problémákkal küzködtek.

Ismerje meg az L-triptofán kedélyjavító kapszula hatását, mellyel nyugodt stressz mentes nappalok és pihentető éjszakák követhetik egymást!


De miért is olyan hatékony a stressz és alvászavar leküzdésében az l-triptofán?

Sajnos rengeteg embert érintő problémák a stressz és az alvászavar, melyeket kezelni kell, hiszen ha nem teszünk ellene, akkor ez az állapot romolhat is és annál nehezebben tudunk megszabadulni tőle. A stressz ellen tenni kell, hiszen testünk immunrendszere tönkremehet a hatására és az alvászavar kezelése is nagyon fontos, hiszen a koncentrációnk, teljesítőképességünk csökken már a napi rutinfeladatok elvégzése során is.

Számtalan megoldás létezik, mellyel a stressz és alvászavar ellen fel lehet lépni. Léteznek különböző nyugtató gyógyszerek, akupunktúrás kezelések, vagy sportolással oldják a felgyülemlett feszültséget. Vannak viszont, akiknek nincs idejük a sportra, vagy egyszerűen nem szeretnének mesterséges megoldásokat választani a stressz, alvászavar ellen. 

Ha természetes és biztonságos megoldást keres a stressz és alvászavar ellen, akkor Önnek a kedélyjavító L-triptofán kapszulánk lehet a megoldás. És hogy miért is?

Az l-triptofán a húszféle alapvető fehérjealkotó aminosav egyike. Mivel a szervezet ezt az esszenciális zsírsavat nem képes előállítani, így azt táplálék formájában kell bevinni, ami a szervezet normális működéséhez elengedhetetlen. Az l-triptofán aminosav közreműködik a normál reakciókban, a mentális és fizikai jó közérzet fenntartásában, a normális, pihentető alvásban.

A kedélyjavító L-triptofán kapszulánk 500 mg l-triptofán aminosavat tartalmaz kapszulánként, melyből napi két kapszula már fedezzi azt a szükségletet, mellyel éjszakái sokkal pihentetőbbek lesznek, míg nappal a stressz tűrő képessége is sokkal jobb lesz.

Tegyen Ön is egészsége érdekében! Óvja meg szervezetét a teljes kimerültségtől! A kedélyjavító L-triptofán kapszula kúraszerű használatával sokkal energikusabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érezheti magát.


Az L-triptofán kapszula gyors és hatékony megoldás lehet a mindennapi stressz leküzdésére és az alvászavar ellen! Válassza az l-triptofán hatását, mellyel a pánikbetegség tünetei is enyhíthetőek!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 1-2 kapszula fogyasztása ajánlott, bő folyadékkal (legalább 200 ml), 30 perccel lefekvés előtt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 45 db L-triptofán kapszula.

Összetétel 2 kapszulánként:
1000mg L-Triptofán, Kapszula anyaga: Hidroxi-propil-metil-cellulóz (HPMC). Csomósodásgátló anyag: Növényi eredetű magnézium zsírsavak sói.

Az L-triptofán kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hemapro aranyér elleni kenőcs

A termék ára:
5 290,- Ft

Hemapro aranyér elleni kenőcs

Yam gyökér kapszula

A termék ára:
6 990,- Ft

Yam gyökér kapszula

Stresszoldó L-tirozin kapszula

A termék ára:
5 690,- Ft

Stresszoldó L-tirozin kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

kedélyjavító, alvászavar, alvászavar ellen, l-triptofán

Vissza az előző oldalra