Afrodiziákum, feromon : Attractant férfi feromon parfüm

Attractant férfi feromon parfüm

Tartalom:
30 ml. parfüm, 249.66 Ft/ml.

A termék ára:
7 490,- Ft / db

Kosárba:

db

Attractant férfi feromon parfüm

Attractant férfi feromon parfüm

Afrodiziákumok, mellyel a csábítás és flörtölés szinte magától történik! Az Attractant férfi feromon parfüm használatával Ön olyan vágykeltő hatást érhet el a nőknél, melyről eddig álmodni sem mert!

Szeretné könnyedén elcsábítani kiszemeltjét? Szeretne még átütőbb sikereket a nők körében? Szeretne mágikus vonzerővel rendelkezni? Tegye próbára az Attractant férfi feromon parfüm erejét, mely páratlan fegyver a hódításban! Már egyetlen fújás elegendő az afrodiziákum hatáshoz.

Ismerje meg az Attractant férfi feromon parfüm vágykeltő erejét, mellyel elképesztő hatást gyakorolhat a gyengébbik nem képviselőire!

 

Csábító afrodiziákumok a feromonok koncentrált erejével!

A férfi feromon természet adta szexuális csalogatóanyag a nők számára. A feromonok szagtalan afrodiziákumok, ezért tudat alatt fejtik ki hatásukat, mely egyfajta termékenységi mutatóul szolgál a másik nem számára. Az afrodiziákumok, feromonok ősi megtestesülése szexuális ösztönöket indít be, ezáltal a nők úgy fognak vonzódni Önhöz, hogy nem is tudnak róla.

Amikor az ember boldog, kiegyensúlyozott valahogy mindig jobban felfigyelnek rá. Ez azért van mert ilyenkor az emberi szervezet több kémiai vegyületet, azaz feromont termel. Az emberi szervezet ugyan képes feromont termelni, csak azt a napi tisztálkodás és öltözködés során vagy lemossuk magunkról vagy ruhával elfedjük. Ilyenkor szükségessé válhat ezek mesterséges pótlása.

A feromon parfümök is ilyen szintetikusan előállított koncentrált emberi feromonokat, afrodiziákumokat tartalmazó parfümök. Ezek a feromonok, afrodiziákumok hihetetlenül kis mennyiségben is befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és szexuálisan vonzóbbá tesznek számukra.

Élvezze a domináns férfiak, az alfa hím-típusoknak járó elképesztő előnyöket! Hódítson, csábítson, indítsa be, tüzelje fel a nőket! Váljon a kedvencükké egyetlen fújással!

Megbízható minőség, olcsó feromon parfüm az Attractantól!

Az Attractant férfi feromon parfüm egy megbízható, olcsó feromon parfüm. Kis mennyiség is elegendő a csábító hatáshoz, ezért a 30 ml-es kiszerelés akár több hónapra is elegendő mennyiséget tartalmaz. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy kedvenc parfümjével együtt használhassa.


És hogy milyen előnyöket érhet el az Attractant férfi feromon parfüm használatával?

 • Többet nem kell törnie magát azon, hogy a nők felfigyeljenek Önre!
 • Könnyebben ismerkedhet, a figyelem középpontjává válhat!
 • A nők szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják Önt!
 • A párja figyelmét újra felkeltheti, felturbózhatja szexuális életét!
 • Az afrodiziákumok segítségével több szexuális kalandban lehet része!
 • Szexuális kisugárzása és önbizalma jelentősen megnövekedhet!

A sajtó véleménye a feromonok hatásáról:

Részlet a Berliner Zeitung 1998. március 25-i számából. 
Az orron keresztül érkező üzenetek 
Az embereknél első alkalommal kimutatott feromonok 
Bizonyos kipárolgások, az ún. feromonok az állatoknál jelentős szerepet játszanak, mint azonosító, figyelmeztető vagy, mint szexuális csalogatóanyagok. Eddig tisztázatlan volt, hogy az ember is használ-e ilyen – tudat alatt folyamatosan érzékelt – üzenetközvetítő anyagokat. Most két amerikai kutatónő megtalálta az első bizonyítékot arra, hogy léteznek olyan anyagok, amelyek befolyásolni tudják más személyek bizonyos testi folyamatait. A két kutató "Nature" szaklapban megjelent írása szerint a 20 nő nagyon különbözően reagált az izzadtságpróbára. A minták hatása nyilvánvalóan attól függött, hogy a mintát szolgáltató nők a menstruációs ciklus melyik szakaszában voltak: röviddel az ovuláció előtt álló nőktől származó minták átlagosan 1,7 nappal rövidítették meg a mintát kapó nők menstruációs ciklusát. Amennyiben az izzadtságminta az ovuláció napjáról származott, akkor a mintát szagoló személyeknél a ciklus átlagosan 1,4 nappal hosszabbodott meg. A kísérleti személyek nyilvánvalóan nem vették észre, hogy a kísérlet miről szól: nem az anyagot érzékelték közvetlenül, hanem csak az oldószerként használt alkoholt. 30 ével ezelőtt McClintock már megfigyelte, hogy a szobatársak, vagy közeli barátnők havi ciklusai gyakran hasonlítanak egymásra. Legújabb tanulmányában arra következtet, hogy a női hónalj izzadtság két különböző feromont tartalmaz, melyek mennyisége a menstruációs ciklus folyamán ingadozik. Az emberi feromonok létezése mellett szól még az a néhány éve tett felfedezés, hogy az ember is rendelkezik egy ún. vomero-nazális szervvel (VNO). Ez a szerv az orr közelében található. A legtöbb emlős esetében a feromonok érzékelésére és néhány testi funkció irányításában vesz részt. Ezeknek az üzenetközvetítő anyagoknak az állatvilágban betöltött számos funkciója alapján Stern és McClintock feltételezi, hogy egyéb emberi feromonok is léteznek, amelyek a szociális viselkedést befolyásolják.


Rendelje meg most az Attractant férfi feromon parfümöt, és élvezze a hölgyek társaságát! Ismerkedjen és hódítsa meg a legdögösebb nőket is férfias magabiztosságával!
-----------------------------------------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom: 1 üveg tartalma 30 ml. Attractant férfi feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

feromon, olcsó feromon, afrodiziákumok,

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.