Afrodiziákum, feromon : Phiero női feromon parfüm

Phiero női feromon parfüm

Tartalom:
30 ml.

A termék ára:
9 490,- Ft / db

Kosárba:

db

Phiero női feromon parfüm

Phiero női feromon parfüm

Vágykeltő feromon parfüm, mellyel esélye sincs a konkurenciának! A Phiero női feromon parfüm csábító illatával lefegyverzi az erősebb nem tagjait!

Szeret flörtölni és csábítani? Szereti, ha a férfiak elismerően fordulnak Ön után? Mit szólna egy olyan egyedülálló illathoz, mely megduplázza vonzó kisugárzását? A Phiero női feromon parfüm nőknek lett kifejlesztve, mely magas feromon tartalmának köszönhetően már pár csepp használata után kimutatja szexuális vágykeltő hatását.

Fedezze fel a Phiero női feromon parfüm csábító erejét, és vonja magára a figyelmet egy szempillantás alatt!


Vágykeltő feromon parfüm nőknek? Miért olyan hatékony?

A feromon egy olyan speciális vágykeltő ajzószer, mely segíti a párválasztás folyamatát. A feromon minden emberi szervezetben megtalálható, melyet a mindennapi tisztálkodás során lemosunk vagy ruhával elfedünk, ezáltal csökken a hatásuk. Ez az oka annak, hogy szükség van a feromonok mesterséges pótlására.

A feromon parfümök olyan kémiai vegyületekből, szintetikus emberi feromonokból készülnek, melyek hatására vonzódás idézhető elő két különböző nem között. Az orrunk észleli ezeket az ajzószer hatású feromonokat és továbbítja az agy felé, ami szexuális választ küld a testnek, azaz vágykeltő hatást ér el.

A vágykeltő Phiero női feromon parfüm is ilyen mesterséges emberi feromont tartalmaz koncentrált formában. Már néhány csepp ajzószer hatású feromon is elegendő a vágykeltő hatáshoz. A Phiero női feromon parfüm nőknek egyedi, jellegzetes illattal kombinálva még intenzívebb, szexuális kisugárzást kölcsönözhet viselőjének.

Válassza a biztos csábítás kicsiny titkát, a Phiero női feromon parfümöt! A vágykeltő Phiero női feromon parfüm használatával nem érheti csalódás a csábítás, hódítás, flörtölés terén!

De milyen előnyökkel is jár még a vágykeltő Phiero női feromon parfüm?

A vágykeltő Phiero női feromon parfüm egy magas koncentrációjú feromon illatanyagot tartalmazó parfüm, mely már csekély mennyiségben is nagyon hatásos ajzószer. A nagy kiszerelésnek és a hosszan tartó frissítő illatnak köszönhetően sokáig eltarthat egy üveg parfüm, így a pénztárcáját is kíméli.

A vágykeltő Phiero női feromon parfüm kizárólag kifogástalan minőségű, szintetikusan előállított emberekre ható feromonos ajzószereket tartalmaz. A Phiero női feromon parfüm nőknek készült és a férfiakon fejti ki ellenállhatatlan vágykeltő hatását, mely ajzószerrel Ön is a csábítás istennőjévé válhat!

Az ajzószer hatású vágykeltő Phiero női feromon parfüm használatával az alábbi előnyöket élvezheti még:

 • Mindig friss, vonzó és elegáns illata lehet a feromon parfümmel!
 • Könnyebben kommunikálhat, jobban felfigyelnek Önre!
 • Szexuálisan vonzóbbnak tarthatják majd a férfiak!
 • Egyre többször kereshetik társaságát!
 • A többi nő is féltékeny lehet páratlan sikereire!
 • Megnövekedhet az önbizalma is!
 • Magánéleti és munkaügyei népszerűsége is fellendülhet!

A sajtó véleménye a feromonok hatásáról:

Részlet a Bunte Illustrierte 1993 júliusi számából 
Illatok – a titkos szívtiprók 
A szívemhez az orromon vezet az út Egy modern riport a közmondás bölcsességéről: Ki nem állhatlak (németül: Nem bírom a szagodat se.) 
A szagok uralhatják az érzéseket "...De az illatok tudat alatt befolyásolják az átlagos orrot is, mert mi még mindig ösztönösen szaglóérzékünkkel letapogatunk mindenkit, akivel kapcsolatba kerülünk, elsősorban, ha tetszik nekünk. Tény, hogy a szerelem az orron át tör magának utat. Minden ember teljesen máshogy érzékeli a szagokat" "...Az biztos, hogy minden ember teljesen egyedi illatot áraszt. A partnerválasztásnál döntő szerepet játszanak a különböző szexuális csalogató anyagok, az ún. feromonok, amelyeket izgalom esetén a test nagy mennyiségben választ ki. Az állatvilágban ezek a csalogató anyagok a fajfenntartás közkedvelt mindennapos eszközei. A saját afrodiziákumaival a nőivarú pillangó kilométeres körzetből vonzza a párosodni akaró hímeket, a szuka behálózza a kant, a kan akaratlan gyönyörbe hajszolja a kocát." 
Szex garanciával: a feromonok segítségével"...A siker magyarázata egyszerű: A szaglóérzék nem hazudik. Mialatt a látás és hallás érzeteket a nagyagy, mint az információk racionális feldolgozó helye veszi fel és továbbítja, addig az orrból közvetlen kapcsolat vezet a limbikus rendszerhez." 
A szaglás és az érzés összetartoznak. "Az agynak ez a központja az érzésekért és az ösztönökért felelős. Itt nem lehetséges az önámítás. Az illatok döntenek a szimpátiáról vagy ellenszenvről, asszociációkat és érzéseket váltanak ki, emlékeket idéznek fel és befolyásolják a cselekvéseinket is, akár akarjuk, akár nem. Már egy leheletnyi illat is teljesen kikapcsolhatja rövid időre az értelmet."

Turbózza fel szerelmi és szexuális életét egy vágykeltő ajzószerrel!  Válassza a Phiero női feromon parfümöt, mellyel bármely férfit könnyedén elcsábíthat! Rendelje meg most!
----------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom:
1 üveg tartalma 30 ml. női feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Mellfeszesítő Procurves krém

Eredeti ár:
9 500,- Ft

Akciós ár:
8 990,- Ft

Mellfeszesítő Procurves krém

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

feromon parfüm, vágykeltő feromon parfüm, női feromon parfüm

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.