Stresszoldás, hangulatjavítás: Stresszoldó L-tirozin kapszula

Stresszoldó L-tirozin kapszula

Tartalom:
120 db.

A termék ára:
7 990,- Ft / db

Kosárba:

db

Stresszoldó L-tirozin kapszula

Stresszoldó L-tirozin kapszula

Stresszoldó L-tirozin kapszula a nyugodt éjszakákért! Fedezze fel az L-tirozin kapszula hangulatjavító, kedélyjavító hatását, és töltse a nappalokat nyugodtan, az éjszakákat pihentetően!

Szeretne munkából hazaérve kikapcsolni és a szabadidőt aktívan és stresszmentesen tölteni? Úgy érzi, a napi feladatok uralják minden gondolatát? Felejtse el az idegeskedést, relaxáljon természetesen és kényelmesen az L-tirozin kapszula pihentető, nyugtató hatásával. Kedélyjavító, hangulatjavító és stresszoldó hatása gyorsan és tartósan érezhető.

Ne görcsöljön! Élvezze az L-tirozin kapszula hangulatjavító hatását, és ajándékozza meg Önmagát a jól megérdemelt kikapcsolódással. A stressz mentes, boldog élet titka csak egy karnyújtásnyira van!


L-tirozin kapszula: stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító hatás egy kapszulába zárva!

A leterhelt, kimerült szervezet a gondolkodást is befolyásolja. Tartós stressz hatás alatt negatív gondolatok uralhatják elménket, mely befolyásolja a hangulatunkat. Az állandó stresszhelyzet, rosszkedv, folyamatos szorongás pedig depresszióhoz vezethet.

Ne hagyja, hogy a gondok, rosszkedv uralkodjanak Ön felett! Változtasson életvitelén a stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-tirozin kapszula használatával. Könnyű és természetes stresszoldás egy kapszula erejébe zárva.

Az l-tirozin egy olyan aminosav, mely gyorsítja az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, azaz a sejtek közötti kommunikációt, mely elengedhetetlen a megfelelő agyi működéshez. Ezt az aminosavat a szervezetünk is képes előállítani, tehát esszenciális aminosav. Sajnos azonban az idegi leterheltség következtében ez a mennyiség nem mindig elegendő, melynek hiánya rosszkedv, ingerlékenység, rossz kedélyállapothoz vezethet. Kutatások igazolják, hogy az L-tirozin mennyire hasznos aminosav a szervezet számára, mely segít lenyugtatni az idegeket és ez által kedélyállapotunkat is befolyásolja. Ezért nem árt gondoskodni megfelelő pótlásáról.

A stresszoldó L-tirozin kapszulánk magas l-tirozin tartalma segíti az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, fokozza a koncentrációt és teljesítőképességet. Az L-tirozin stresszoldó kapszula használatával mindenki számára egyszerűvé válhat a stresszoldás és kedélyjavító, hangulatjavító hatásával boldog, kiegyensúlyozott életet élhet.

Ne hagyja, hogy összecsapjanak feje fölött a hullámok! Az L-tirozin kapszula stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító hatásával könnyű lehet a stresszoldás!


De milyen előnyei is vannak még a stresszoldáson kívűl a stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszulának?

A stresszoldó L-tirozin kapszula csökkenti a fáradság érzetet, ezért sportolók is nagy szeretettel használják. Edzés előtt ajánlott fél órával bevenni egy stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszulát és így több energiánk lesz a tréning során, valamint elősegíti a megfelelő izomműködést.

Nőknek is nagy segítségére lehet a PMS (premenstruációs szindróma = menstruáció előtt jelentkező depresszió) alatt, illetve megszüntethető vele a stressz hatás, ezáltal javítja a hangulatot, kedélyállapotot.

A stresszoldó, hangulatjavító, kedélyjavító L-Tirozin kapszula tehát:

 • Gyorsítja a sejtek közötti ingerület-átvitelt!
 • Fokozza a koncentrációt!
 • Javítja a teljesítőképességet!
 • Biztosítja az izmok megfelelő működését!
 • Kedélyjavító,  hangulatjavító, csökkenti a fáradtságérzetet!
 • Segít az aktív pihenésben kedélyjavító, stresszoldó hatásával!
 • A hangulatjavítókhoz hasonlóan csökkenti a szorongást!

 

Koncentráljon a fontos dolgokra, felejtse el a gondterheltséget! Az L-tirozin kedélyjavító, stresszoldó kapszula megváltoztathatja életét! Stresszoldás mesterfokon!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 2 db kapszula fogyasztása ajánlott összerágás nélkül, üres gyomorra, bő vízzel (legalább 200 ml).

Tartalom:
1 doboz tartalma 120 db hangulatjavító, kedélyjavító, stresszoldó L-Tirozin kapszula.

Összetétel 2 kapszulánként: 1000mg l-tirozin, Kapszula anyaga: hidroxi-propil-metil-cellulóz. Tömegnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz, Csomósodásgátló anyag: növényi eredetű magnézium zsírsavak sói.

Az L-tirozin kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hemapro aranyér elleni kenőcs

A termék ára:
6 490,- Ft

Hemapro aranyér elleni kenőcs

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

hangulatjavítók, stresszoldó, kedélyjavító, stresszoldás, l-tirozin

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.