Afrodiziákum, feromon : Phiero férfi feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

Tartalom:
30 ml.

A termék ára:
9 490,- Ft / db

Kosárba:

db

Phiero férfi feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

Férfi feromon parfüm az érzéki kalandokért! A Phiero férfi feromon parfüm vágykeltő hatása révén ellenállhatatlan szexuális vágyat ébreszthet a gyengébbik nem tagjaiban!

Szeretné növelni népszerűségét? Szeretné, ha a hódítás gyorsabban és egyszerűbben menne? A Phiero férfi feromon parfüm segítségével felgyorsíthatja az ismerkedést. Növelje meg magabiztosságát, érjen el férfiasan tökéletes megjelenést a vágykeltő férfi feromon parfüm használatával.

Ismerje meg a Phiero férfi feromon parfüm hatását, és hódítsa meg a leggyönyörűbb nőket! Vágykeltő, csábító hatás már néhány csepp használatával!

Hódítson Ön is kedve szerint! Ismerje meg a Phiero férfi feromon parfüm páratlan hatását!

A Phiero férfi feromon parfüm 4 exkluzív feromont tartalmaz, melyek szexuális ajzószerként hatnak a nőkre. A férfi feromon egy olyan szexuális csalogatóanyag, mely afrodiziákumként hat a nők viselkedésére. A megfelelő minőségű férfi feromonokat belélegezve a nők ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a feromon viselője iránt. Ezt a különleges vonzerőt megragadva fejlesztettük ki a koncentrált, kiváló minőségű Phiero férfi feromon parfümöt, mely maximális szexuális kisugárzást kölcsönöz viselőjének.

A Phiero férfi feromon parfüm hatása a koncentrált feromon tartalmának és egyedi, jellegzetes illatának köszönhető. A Phiero férfi feromon parfüm használatával az alábbi előnyök tapasztalhatók:

 • ellenállhatatlan szexuális kisugárzására minden nő felfigyelhet!
 • könnyedén ismerkedhet!
 • akár a hölgyek kezdeményezhetik az ismerkedést!
 • szexuálisan vonzóbbnak és kívánatosabbnak tarthatják!
 • több flörtben és szexuális együttlétben lehet része!
 • párkapcsolatát felturbózhatja!

Flörtöljön, ismerkedjen, menjen biztosra a Phiero férfi feromon parfüm használatával! A Phiero férfi feromon parfüm hatása már néhány cseppnél megmutatkozik! 

És hogy miért olyan hatékonyak a feromon parfümök a csábítás terén?

Mert a feromonok olyan illatmentes kémiai vegyületek, melyek ajzószerként hatnak az ellenkező nemre.  Az orrban található vomeronazális szervünk specifikálódott az emberi feromon felismerésére, mely aktivizálva az agyi folyamatokat, szexuális reakciókat indít be.

Az emberi szervezet termel ugyan saját feromont, de a napi tisztálkodás és öltözködés során lemossuk vagy elfedjük ezeket a feromonokat, ezért szükséges ezeket más úton pótolni. Sokévnyi kutatások után rájöttek a kutatók, hogy hogyan fejleszthetik ki és állíthatják elő a szintetikus emberi feromonokat. Ennek következményeként a kozmetikaipar és parfümgyárak neki láttak a szintetikus emberi feromonokat tartalmazó parfümök gyártásának.

A Phiero férfi feromon parfüm is szintetikus emberi feromonokat tartalmaz, valamint egyedi, jellegzetes illattal kombinálva fejti ki szexuális, vágykeltő hatását. A Phiero férfi feromon parfüm hatása egyesíti a buja, csábító illat és a lehengerlő, férfias kisugárzás előnyeit.

A sajtó véleménye a feromonok hatásáról:

Részlet a Bunte Illustrierte 1993 júliusi számából 
Illatok – a titkos szívtiprók 
A szívemhez az orromon vezet az út Egy modern riport a közmondás bölcsességéről: Ki nem állhatlak (németül: Nem bírom a szagodat se.) 
A szagok uralhatják az érzéseket "...De az illatok tudat alatt befolyásolják az átlagos orrot is, mert mi még mindig ösztönösen szaglóérzékünkkel letapogatunk mindenkit, akivel kapcsolatba kerülünk, elsősorban, ha tetszik nekünk. Tény, hogy a szerelem az orron át tör magának utat. Minden ember teljesen máshogy érzékeli a szagokat" "...Az biztos, hogy minden ember teljesen egyedi illatot áraszt. A partnerválasztásnál döntő szerepet játszanak a különböző szexuális csalogató anyagok, az ún. feromonok, amelyeket izgalom esetén a test nagy mennyiségben választ ki. Az állatvilágban ezek a csalogató anyagok a fajfenntartás közkedvelt mindennapos eszközei. A saját afrodiziákumaival a nőivarú pillangó kilométeres körzetből vonzza a párosodni akaró hímeket, a szuka behálózza a kant, a kan akaratlan gyönyörbe hajszolja a kocát." 
Szex garanciával: a feromonok segítségével"...A siker magyarázata egyszerű: A szaglóérzék nem hazudik. Mialatt a látás és hallás érzeteket a nagyagy, mint az információk racionális feldolgozó helye veszi fel és továbbítja, addig az orrból közvetlen kapcsolat vezet a limbikus rendszerhez." 
A szaglás és az érzés összetartoznak. "Az agynak ez a központja az érzésekért és az ösztönökért felelős. Itt nem lehetséges az önámítás. Az illatok döntenek a szimpátiáról vagy ellenszenvről, asszociációkat és érzéseket váltanak ki, emlékeket idéznek fel és befolyásolják a cselekvéseinket is, akár akarjuk, akár nem. Már egy leheletnyi illat is teljesen kikapcsolhatja rövid időre az értelmet."

Erősítse fel szexuális kisugárzását, hódítsa meg kiszemeltjét a koncentrált férfi feromon parfüm segítségével! A Phiero férfi feromon parfüm hatása megváltoztathatja az Ön életét is! Próbálja ki most!
----------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére ajánlott 1-2 fújás.

Tartalom:
1 üveg tartalma 30 ml. férfi feromon parfüm.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Size Gain pénisznövelő kapszula

A termék ára:
10 490,- Ft

Size Gain pénisznövelő kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

feromon, feromon parfüm, feromon parfüm hatása, férfi feromon parfüm

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.