Mellnövelés,mellnagyobbítás: U-Breast mellnövelő gép

U-Breast mellnövelő gép

A termék eredeti ára:
23 900,- Ft / db

A termék akciós ára:
19 990,- Ft / db

Kosárba:
db

U-Breast mellnövelő gép

U-Breast mellnövelő gép

U-Breast mellnövelő gép, mellyel műtét nélkül, természetes úton érhet el látványos mellnövelést! A U-Breast mellnövelő gép páratlan fejlesztés a mellnagyobbításban!

Szeretné professzionálisan, mégis természetesen megnövelni mellei méretét? Nem találta még meg az Ön számára legmegfelelőbb természetes mellnövelő módszert? Esetleg nem szeretne kapszulát vagy krémet alkalmazni a mellnagyobbítás elérésére? Akkor a U-Breast mellnövelő gépet Önnek fejlesztették ki. A U-Breast mellnövelő géppel mellei feszesebbé és nagyobbá válhatnak, miközben a gép finom masszázzsal kényezteti bőrét.

Fedezze fel a U-Breast mellnövelő gépben rejlő lehetőségeket, és tegye próbára az otthoni mellnövelést könnyen és egyszerűen!


Természetes mellnagyobbítás egy mellnövelő gép segítségével? De mégis hogyan lehetséges?

A forradalmian új mellnövelő gép használatával Ön is elfelejtheti a drága és kockázatos mellműtéteket vagy egyéb mellnövelő kezeléseket. A U-Breast mellnövelő gép Európa szerte elismert és hatékony mellnövelő módszer, mellyel a mellnagyobbítás műtét nélkül, természetesen valósulhat meg. A U-Breast mellnövelő gépet otthon, kényelmesen, bármikor használhatja, akár tévénézés vagy házi munka közben.

A U-Breast mellnövelő gép egy újfajta elektrolitikus készülék, ami masszírozza és rezegteti a melleket, amitől természetes módon indulhat be a mellnövekedés és mellfeszesítés. A U-Breast mellnövelő gép egy olyan vibrációt állít elő, amely stimulálja a mell finom szöveteit, serkenti a véráramlást, aktiválja a növekedési hormonokat, így javítja a mellek feszességét és térfogatát.

Fedezze fel Ön is a természetes mellnagyobbítás nagyszerű lehetőségét! Ne költsön feleslegesen drága műtéti beavatkozásokra! Varázsoljon magának szép, nagy, telt kebleket a U-Breast mellnövelő gép használatával!

De most nézzük hogyan is működik a U-Breast mellnövelő gép és miként érheti el az áhított mellméretet, formát?

A U-Breast mellnövelő gép egy elektro-stimuláló készülék, melynek 2 stimuláló korongja van, ezek elősegítik a keblek természetes feszességét, és teltségét. Az elektro-stimuláló rezgéseknek köszönhetően, ez a készülék segít abban, hogy a mellek vonzóbbak legyenek, emellett megerősíti azokat.

A U-Breast mellnövelő gép élénkítő hatásának köszönhetően fokozódhat az emlőmirigyek és a belső elválasztású mirigyek hormontermelése, felgyorsulhat a sejtregenerálódás. A U-Breast mellnövelő gép gyengéd rezgése feszesíti a szalagokat, így a mellek megemelkedhetnek, keményebbé válhatnak.

Miért bajlódna a mellnövelés, mellnagyobbítás bizonytalan módszereivel, ha a U-Breast mellnövelő gép segítségével hormonok és műtéti beavatkozások nélkül, a bőrön keresztül segítheti a mellnagyobbítás folyamatát!


A U-Breast mellnövelő gép használatával:

 • Megerősíti és elősegíti a mellek növekedését.
 • Stimulálja a mellizmokat.
 • Elősegíti a véráramlást.
 • Csökkenti a melltartó viselése miatt kialakult fájdalmat.
 • Elősegíti, hogy a mellek erősek és egészségesek legyenek.
 • Csillapítja a mell falában fellépő feszültséget, és fájdalmat.

A U-Breast mellnövelő készülék tulajdonságai:

 • Mikro-számítógépes rendszer, egy LCD monitorral.
 • Intenzitás különböző fokozatai.
 • Időzítési funkció.
 • Bekapcsolt állapot mutatása.
 • Alacsony intenzitású eletro-stimuláló terápia.
 • Könnyű használat, modern tervezés.
 • Kényelmes viselet- a mellek egészségének megőrzése érdekében.
 • Kisfeszültségű elemekkel AAA (1,5v).

Használati útmutató:

4-5 alkalommal célszerű használni a készüléket (napi 15 perc javasolt). Jóllehet nincsen mellékhatása a készülék használatának, mégis ez a gyakoriság volt bizonyítottan a legcélravezetőbb.

Nagyon fontos, hogy a U-Breast készülékhez mellékelt gélből mindenképp vigyen fel az adott testrészre, mielőtt elkezdené használni.

Gyakran ismételt kérdések:

  Okozhat- e fájdalmat a készülék? - Nem. Az elekro-stimulánsok fájdalommentesek, nincsenek kedvezőtlen mellékhatásaik.

  Hordhatom a ruhám alatt? - Igen. A korongokat könnyen el lehet helyezni akár a melltartóban is, mivel csendes és diszkrét, így bárhol lehet használni. Mivel ezt a készüléket csupán naponta néhány percig kell használni, a legtöbb nő otthon TV nézés közben, vagy pihenés közben használja.

  Igényel a készülék bárminemű karbantartást? - Nem igényel semmiféle speciális karbantartást. Csupán a használati útmutatóban feltűntetett szempontokat kell követni.

  Milyen anyagból készült az U-Breast mellnövelő gép? - Az U-Breast anti-allergén műanyagból készült, és az új és gazdaságos kialakítása révén könnyű használni. Két elemmel működik, melyek működtetik a kábellel a készülékhez csatlakoztatott korongokat.

  Kibocsát-e bármit magából a készülék? - Nem. Ha a készülék megfelelően van működtetve, nem bocsát ki magából semmit.

  Csere garancia kozmetikai készülékekre:

  A kozmetikai készülékekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!

  Bővebb információt a készülékek jótállására vonatkozóan az alábbi linken olvashat:

  http://www.szuperalak.eu/aszf.html

   

  Részletek:

  Termék: U-Breast
  Formátum: Elektronikus kozmetikai eszköz
  Technológiai innováció: Egyszerű használat a mikro-számítógépes rendszernek köszönhetően, alacsony energiafelhasználású elemek
  Feszültség: 3V DC
  Elektromos teljesítmény: <2W


  Élvezze a nagyobb mellek okozta sikereket! Rendelje meg most az egyedülálló U-Breast mellnövelő készüléket, mely a lehető leghatékonyabban támogatja a mellnövelés, mellnagyobbítás folyamatát!

  ----------------------------------------------------

  Az U-Breast mellnövelő készülék alkalmazását az alábbi esetekben nem ajánljuk:

  • 18 év alatt!
  • Terhesség vagy szoptatás alatt!
  • Mellrák vagy egyéb gyulladásos betegség esetén!
  • Pacemaker, szívprobléma, daganatos megbetegedés, seb, fájdalom, égési sérülés vagy bármilyen mellkasi probléma esetén!


  Ezen feltételek be nem tartása esetén, nem vállalunk felelősséget, a mellnövelés, mellnagyobbítás okozta esetleges káros mellékhatásokért!

  Ajánlott termékek

  A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

  Mellnövesztő Beauty Breast

  A termék ára:
  5 290,- Ft

  Mellnövesztő Beauty Breast

  Mellfeszesítő Procurves krém

  Eredeti ár:
  9 500,- Ft

  Akciós ár:
  8 990,- Ft

  Mellfeszesítő Procurves krém

  Vélemények

  Vélemények a termékről, írjon Ön is!

  Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

  természetes mellnagyobbítás, mellnövelő, mellnagyobbítás, mellnagyobbítás műtét nélkül, mellnagyobbítás természetesen, U-Breast

  Vissza az előző oldalra

  A kosár üres.

   • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
   • Szállítási költség: 1490 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.