Dohányzásról leszokás: Dohányzás leszoktató kapszula

Dohányzás leszoktató kapszula

Tartalom:
60 db.

A termék ára:
4 490,- Ft / db

Kosárba:
db

Dohányzás leszoktató kapszula

Dohányzás leszoktató kapszula

Dohányzásról leszokás gyorsan és hatékonyan! Bemutatjuk az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula erejét, mely kiváló segítsége lehet a dohányzásról való leszokás elérésében!

Szeretné elengedni káros szenvedélyét, de gyakran visszacsábul? Örülne, ha megszabadulna a kellemetlen füstös szagtól? Éljen egészségesebb és teljesebb életet dohányzás nélkül az Anti Raucher kapszula használatával. Az Anti Raucher kapszula segíthet Önnek is kényelemesen és nikotinmentesen megszabadulni a kísértéstől.

Ismerje meg az Anti Raucher  dohányzás elleni kapszula hatékonyságát,  és felejtse el a dohányfüstöt! A dohányzás elleni kapszulával már néhány hét alatt szembetűnő eredményt érhet el!


Leszokni a dohányzásról egészségesen és természetesen? Igen, lehetséges!

Korunk első számú közellensége a dohányzás, ami sajnos egy halálos szokás, amit még a dohánygyárak is elismernek. Leszokni a dohányzásról minden életkorban érdemes. A dohányzásról leszokás előnyös mind a férfiak, mind pedig a nők számára.

A dohányzásról való leszokás sokkal nehezebb, minél régebben alakult ki a hozzászokás, de soha sem lehetetlen. Mindannyian tudjuk, hogy leszokni a dohányzásról mennyire fontos, hisz a cigarettázás egészségtelen és károsítja a családunk, környezetünk, és a saját egészségünket. A dohányzás az egyik leggyakoribb oka a tüdőráknak, de számos más megbetegedésben is közre játszik.

Ma már számos táplálék kiegészítő, dohányzás elleni rágó, tapasz áll rendelkezésre, melyek segíthetnek legyőzni a nikotin utáni sóvárgást és csökkentik a dohányzás leszokással gyakran együtt járó szorongást.

A dohányzás leszokást segítő Anti Raucher dohányzás elleni kapszulánk egy speciális növényi kivonatokból és vitaminokból álló készítmény, mely segítheti a dohányzásról leszokás idejében a megviselt idegrendszer és megvonás kiváltotta kínzó hiányérzet leküzdését, és folyamatosan csökkentheti nikotin függőségét, melynek eredménye a sikeres dohányzásról leszokás.

Tegye próbára a dohányzás elleni kapszulánk hatékonyságát! Óvja saját és környezete egészségét! Meglátja a dohányzás elhagyásával, sokkal fittebbnek, egészségesebbnek érezheti majd magát!


De miért is olyan hatékony a dohányzás elleni Anti Raucher kapszula a dohányzás leszokásban?

Mert az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula nikotinmentesen segíthet leszokni a dohányzásról, ami különösen fontos a cigaretta utáni vágy megszüntetésében. Más nikotintartalmú készítmények csak a füsttől szabadítják meg az embert, de a füst önmagában nem addiktív.

Ha Ön elkezd leszokni a dohányzásról, a szervezetben lévő nikotin receptorok szabadon maradnak, nem kötődik hozzájuk nikotin, így a dohányzás leszokás elvonási tünetekhez vezethet, mely általában ingerlékenységet, nyugtalanságot eredményez. A dohányzás leszokást segítő Anti Raucher dohányzás elleni kapszula hatóanyagai egyszerűen lekötik ezeket a receptorokat, így gyakorlatilag helyettesítik a nikotint. Az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula a függőség és a dohányzásról leszokás során fellépő összes kellemetlen tünetet hatékonyan tudja orvosolni, így Ön elfelejtheti a szorongás és ingerlékenység, nikotin utáni vágy kellemetlenségeit.

A dohányzásról leszokást segítő dohányzás elleni kapszula szedésével az első pozitív változás már néhány hét alatt bekövetkezhet. Napi 1-3 dohányzás elleni kapszula szedése elegendő lehet, hogy egész nap ne kívánja a cigarettát. A tartós dohányzásról való leszokás érdekében 3 hónapig ajánlott az Anti Raucher dohányzás elleni kapszula szedése.


Ne habozzon tovább! Próbálja már ki akár holnap az Anti Raucher dohányzás elleni kapszulát és tegye le  a cigarettát örökre! Ha igazán akarja a dohányzásról leszokást, akkor a dohányzás elleni kapszulánk segítségével gyerekjáték lehet!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek napi 1-3 db kapszula fogyasztása javasolt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 60 db Anti Raucher dohányzás leszokást segítő kapszula.

Összetétel 1 kapszulánként: 80mg kakaópor, 50mg articsóka kivonat, 50mg guarana kivonat, 50mg gingko tea por, 25mg gingko kivonat, 18mg niacin (12% RDA*), 6mg B5 vitamin (pantoténsav) (100% RDA*), 2mg B6 vitamin (mint piridoxin) (142% RDA*), 1,6mg B2 vitamin (mint riboflavin) (114% RDA*), 1,4mg B1 vitamin (mint tiamin mononitrát) (127% RDA*), 1ng B12 vitamin (40% RDA*), 200ng folsav (100% RDA*), 150ng biotin (300% RDA*), 50mg Methylsulfonyl-methan (MSM), Kukoricakeményítő Csomósodásgátló anyag: Magnézium zsírsavak sói és Kovasav, Kapszula anyaga: kemény zselatin (titán-dioxid színezőanyaggal). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség

Az Anti Raucher dohányzás leszokást segítő kapszula növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Maca Gold kapszula

A termék ára:
7 990,- Ft

Maca Gold kapszula

Attractant férfi feromon parfüm

A termék ára:
7 500,- Ft

Attractant férfi feromon parfüm

Stresszoldó L-tirozin kapszula

A termék ára:
6 690,- Ft

Stresszoldó L-tirozin kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

dohányzás elleni, dohányzás leszokás, dohányzásról leszokás, leszokni a dohányzásról

Vissza az előző oldalra