Májtisztító kúra az új esztendőre

(2016. Január 06.)

A szilveszter éjjel és az újév első napja bizony ezer szállal kötődik a fogadalmakhoz. Ön is elszánta magát valamely célja érdekében? Bár lehet, hogy nem tett ünnepélyes esküt, hogy innentől Ön lesz az egészséges életmód mintapéldája, azt belátja, ugye, hogy az ünnepi lakomák után szervezetére ráférne egy kis pihenés?


A testben felhalmozódó mérgek elbontásáért leginkább májunk a felelős, azonban a méregtelenítésen felül még nagyjából ötszáz feladatot végez el. Ha évközben, de főként év végeztével igazán megdolgoztatjuk, ideális lehet egy májregeneráló, májtisztító kúra.

Mi segíti májregeneráló folyamatok működését? Mi is a májregeneráló, májtisztító kúra?

májtisztító kúra, méregtelenítés
Elsősorban kerülendőek a szervezetünket terhelő tevékenységek, mint  a nehéz ételek, alkoholos italok, gyógyszerek fogyasztása, bevitele. Nem kell rendszeresen alkoholt fogyasztani, de az ünnepek idején száz százalék, hogy kijutott a bőséges étkezésekből, és talán   gyógyszerszedés is előfordult hűvösebb hónapok beköszöntével.

 


A májregeneráló, májtisztító kúra akkor is javasolható, ha Ön egyik fent nevezett dolgot sem túlozta el, ekkor mintegy megelőzésképpen, egészségfejlesztésként javasoljuk. Mivel a májregeneráló, májtisztító kúra méregtelenítő gyógynövényekkel zajlik, mellékhatásoktól nem kell tartania.

 

Mire van szükség a májregeneráló, májtisztító kúra elvégzéséhez?

Bár a májregeneráló, májtisztító kúra hallatán sokak szeme előtt megjelenik a különféle teák, főzetek és porok képe, jó hírünk van! A májregeneráló, májtisztító kúra, hála a modern étrend-kiegészítőknek, és a méregtelenítő gyógynövényeknek, egyszerűen elvégezhető. A májregeneráló, májtisztító kúra nem igényel más eszközt, mint a Máriatövis kapszula szedését.

 

Hallott már a méregtelenítő gyógynövényekről?

A májregeneráló máriatövis kapszula fő összetevője a méregtelenítő gyógynövények egyik legjobbika, mely erős hatásával világszerte hírnevet szerzett magának és sok májregeneráló, májtisztító kúra alapanyaga lett.
A májregeneráló máriatövis kapszula hatása nem csak májtisztító kúra használatán alapszik, hiszen gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságaival a test egészére képes hatni.

 

Máriatövis kapszulaA májregeneráló Máriatövis kapszula alapanyagát az a melegkedvelő növény adja, amely a napos, száraz területeken érzi jól magát, ezért szinte a világ minden részén megtalálható. Maga a bokorszerű növény akár 2-3 méteresre is megnő, fészekszerű virágzata lilás színű, levelei fehéres-márványozott színezetűek. A májregeneráló Máriatövis kapszula alapanyagát népiesen ’Őszbogáncsnak nevezik’, mindez arra utal, hogy a növénynek a virágzata nagyon hasonló a bogáncsfajokéhoz, szúrós fészekpikkelyekkel, tövisekkel borított.

 

A máriatövis hatásai

A májregeneráló Máriatövis kapszula gyógyhatása a méregtelenítő gyógynövények termésében található vegyületek eredménye. A Máriatövis kapszula alkotója a termés, mely nagy mennyiségben tartalmaz olajat és fehérjét, de májvédő hatását a májregeneráló Máriatövis kapszula az összefoglaló néven szilimarinnak nevezett vegyületének köszönheti.  A májregeneráló Máriatövis kapszula hatékonysága nem mindennapi, hiszen gyulladáscsökkentő hatásával még a májgyulladás ellen is kimutathatóan fellép, illetve hatékonyan kezelhető vele a májzsugor, illetve az alkohol és gyógyszer okozta májkárosodások jó része. A Máriatövis kapszula májregeneráló hatása tehát vitathatatlan!

 

A májregeneráló, méregtelenítő gyógynövények, így a Máriatövis kapszula Máriatövis kapszulaösszetevői is elengedhetetlen alkotók egy hatékony májregeneráló, májtisztító kúra során. A májregeneráló folyamatok elősegítése májtisztító kúra, Máriatövis kapszula, méregtelenítő gyógynövények segítségével időről-időre aktuális lehet, hiszen szervezetünket napi szinten érik károsító hatások, mi magunk pedig sokszor tetézzük ezt különféle káros szenvedélyekkel.

A májregeneráló Máriatövis kapszula a legegyszerűbb – egy kapszula bevételéről van szó – és legjobb módja lehet a májregeneráló, májtisztító kúra elvégzésének, ráadásul természetes úton, méregtelenítő gyógynövények segítségével. A májregeneráló Máriatövis kapszula névadója 2013-ban hazánkban az év gyógynövénye címet is elnyerte, ez pedig nem véletlen.


A máj testünk azon szerve, mely ugyan képes önmaga májregeneráló folyamatait véghezvinni, de annyi feladata van, hogy egészsége létfontosságú életünk szempontjából. Segítse munkáját, tehermentesítse egy jótékony májregeneráló, májtisztító kúra elvégzésével a májregeneráló Máriatövis kapszula segítségével:


http://www.szuperalak.eu/termekek/meregtelenito_tisztitokura/majvedo_mariatovis_kapszula.html

 

A májregeneráló, májtisztító kúra során használatos Máriatövis kapszula azonban a májregeneráló hatáson kívül a szervezet többi funkcióján is jótékonyan segít: II-es típusú diabéteszben segíti más gyógynövénykúrák hatékonyságát. A Máriatövis kapszula májregeneráló, májtisztító kúraként alkalmazva segít Önnek számos egyéb probléma fennállása esetén is! A májregeneráló Máriatövis kapszula hatásos hormonális problémák esetén, így segít a tejelválasztás és késő menstruáció kapcsán is. A májtisztító kúra tehát nem csak fennálló májproblémák esetén ajánlott.


A Máriatövis kapszula egy májregeneráló, májtisztító kúra keretében évente egyszer Önnek is ajánlott, amennyiben szeretne természetes úton megszabadulni a mindennapok során felhalmozott méreganyagoktól.

Próbálja ki egy májtisztító kúra során a Máriatövis kapszula májregeneráló hatását, és higgye el, érezni fogja, hogy a májregeneráló gyógynövények erejével szervezete könnyebben veszi a mindennapi akadályokat, így újra energikusabban telnek majd a hétköznapok!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.