Yam gyökérrel a klimax ellen

(2016. Január 27.)

A klimax, másnéven menopauza tünetei a nők nagyjából 65%-ának okoz panaszokat. Egy részük könnyebben elviselhető panaszokkal él együtt, míg másoknak a mindennapjait nehezítik a súlyos tünetek. A klimax kezelése gyógynövényekkel azonban ma már megoldható, nem kell, hogy a panaszoknak rendelje alá életét.


Migrénes fejgörcsök kínozzák? Hőhullámok gyötrik? Hangulatingadozásai már Önt is kétségbe ejtik?


menopauza, klimax kezeléseA klimax, menopauza nem kell, hogy megváltoztassa életét, hiszen számos módszer áll rendelkezésre a javuláshoz, mi pedig bemutatunk Önnek egy menopauza, klimax kezelése terén használható természetes, ősi gyógymódot. A klimax az Ön életében is lehet könnyen lezajló változás, nem muszáj súlyos fordulópontnak lennie, de ehhez ismerni kell a lehetséges megoldásokat.


A klimax, menopauza okozta panaszokat gyógyszerek nélkül enyhítené?

Valószínű, hogy Ön előtt sem ismeretlenek a menopauza, klimax kiváltotta tünetegyüttes tényezői, hiszen idősebb nőismerőseitől valószínűleg eleget hallott például a leggyakoribb panaszról, a hőhullámokról. Hitt benne, hogy Ön a szerencsés kiválasztottak közé tartozik, aki szinte minden átmenet nélkül lendül át a változókor időszakán, de sajnos nem így történt? Ne keseredjen el! A változókor természetes folyamat, így a menopauza, klimax kezelése sem lehetetlen ezen a módon.


A változókor beköszönte, más néven klimax a női életciklusnak az a szakasza, mely során a petefészkek nyugalmi helyzetbe kerülnek az addigi termékeny állapotukból. Mint majdnem minden szervünket, ezt is szabályozzák hormonok, ezáltal a működésének megváltozása a hormonszint ingadozásával is jár, ami pedig test szerte tüneteket produkál. A klimax időszaka nagyjából 45-től, 60 éves korig tart, a 40 éves kor előtt bekövetkező állapotváltozást nevezik korai klimaxnak.

Bár a klimax panaszok megjelenése természetesnek tekinthető, Önnek nem kell szenvednie tőle.

 

De hogyan is enyhíthetőek természetes úton a menopauza, klimax tünetei? Megoldható-e orvosi segítség nélkül a klimax kezelése?

Az ősi kultúrákban az aztékok, az indiánok és a maják is előszeretettel gyógyították a különféle életszakaszok problémáit, így a klimax tüneteit is, növényi alkotók segítségével. Az egyik legkedveltebb gyógyhatású szer a yam gyökér volt, melyet például fogamzásgátlásra és reumatikus panaszok kezelésére is alkalmaztak.  Kínában kétezer éves múltra tekint vissza a yam gyökér használata.


De mi is az a yam gyökér, mellyel a menopauza, klimax kezelése olyan hatékony lehet?

A yam Dél-Amerika esőerdeiben őshonos, évelő, lágyszárú kúszónövény. A hatóanyagot tartalmazó részei, a gyökerek és a gumók, melyek gazdagok béta-karotinban és dioszgeninben, mely vegyület fontos szerepet játszik a progeszteron előállításában. Ez a hormon pedig pont az, amelyik a klimax során csökkenni kezd, és emiatt kínozzák Önt a klimax különféle tünetei.

 

A klimax kezelése leegyszerűsödhet, ha a megfelelő gyógymódot alkalmazzuk, de mely klimax tünetek esetén hatékony a yam gyökér?

menopauza, klimax kezeléseA klimax, menopauza folyamán a szervezet teljes hormonháztartása zavart szenved, ezért érezheti a kellemetlen tüneteket a feje búbjától a lábujja hegyéig. Gyakori a migrénes fejgörcs, hőhullám, szédülés, alvászavar, éjszakai verejtékezés, az indok nélküli depresszió és a hirtelen hangulatváltások. A yam gyökér a hormonszint kiegyensúlyozásával segít, így elképzelhető, hogy az összes tünet megszűnik a fogyasztásával.


De milyen formában alkalmazzuk a yam gyökeret a menopauza, klimax kezelése során?

Webáruházunkban elérhető a yam gyökér kapszula formájában, mely segítségével nem csak a klimax, menopauza okozta problémákat tudja Ön kezelni, de a Yam gyökér kapszula az általános közérzetére is jó hatást gyakorolhat. A Yam gyökér kapszula számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik azon túl, hogy a klimax kezelése kapcsán segít Önnek.


A Yam gyökér kapszula szedése a klimax, menopauza enyhítésén kívül:

 • erősíti az immunrendszert;
 • növeli a szexuális teljesítményt;
 • étvágycsökkentő hatású;
 • optimalizálja a vércukorszintet;
 • hatékony fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő;
 • pozitív hatással van a májműködésre;
 • csökkenti az időskori pigment foltokat, lassítja a bőr elvékonyodását, növeli a megújulási képességét, javítja a csontsűrűséget, a körmök állapotát, vastagítja a hajszálakat.

 

De mit is tartalmaz még a Yam gyökér kapszula a yam gyökér porított formáján kívül?

yam gyökér kapszulaA Yam gyökér kapszula E-vitamint is tartalmaz, mely hatékonyan lép fel a menstruációs ciklus megszűnése által okozott panaszok ellen. A Yam gyökér kapszula továbbá tartalmaz hozzáadott cinket is, mely a klimaxos hangulatingadozások leküzdésében segíthet.


A Yam gyökér kapszula szedésével Ön feltöltheti energiával szervezetét, és megszabadulhat a kínzó klimaxos tünetektől. A menopauza, klimax kezelése megoldódhat egy természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, a Yam gyökér kapszula szedésével, melynek összetevőjét nem véletlen hívják az örök fiatalság forrásának.


A Yam gyökér kapszula segítségével nem kell többet a menopauza, klimax tüneteihez igazítania életét, újra régi formájában tündökölhet Ön is! Az alábbi linkre kattintva további információkat tudhat meg a Yam gyökér kapszula hatásairól és pár kattintással meg is rendelheti azt:


http://www.szuperalak.eu/termekek/menopauza_valtozokor/yam_gyoker_kapszula.html


Ne várjon tovább, próbálja ki a Yam gyökér kapszula hatékonyságát a menopauza, klimax kezelése terén és élvezze újra önfeledten a mindennapokat! A Yam gyökér kapszula természetes megoldást jelenthet a természetes változás megélésében úgy, hogy Önnek csak a kellemes hozadékait kelljen élveznie.

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

 • Szállítási költség: 1090 Ft.
 • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
 • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
 • Diszkrét csomagolás.
 • Pénz visszafizetési garancia.