Hatékony megoldás klimax, változókor ellen!

(2019. Május 14.)

Hőhullám, levertség, ingerülékenység? Önnek is ismerősek ezek a tünetek? Önt is megviseli a változókor, menopauza tünetei? Hagyja a háta mögött a klimax, változókorral járó kellemetlenségeket!

A változókor, menopauza beköszöntével egyidejűleg a női hormontermelés átalakul, mivel ekkor kezd jelentősen csökkeni a progeszteron termelés. Ez a fajta változás 40-50 év körüli nőknél következik be, melyre a test reagálni fog, és sajnos ez a folyamat kellemetlenségekkel is járhat. A változókor, klimax kellemetlen tünetei szinte minden hölgynél megtapasztalható, mely tünetek közé tartoznak a gyakori hőhullámok, hangulatingadozások, átmeneti depresszió és a rossz közérzet.

Ha nyugodtan szeretné Ön is átvészelni ezt az időszakot, akkor a lehető legjobb helyen jár! Az alábbiakban bemutatunk egy természetes növényi készítményt, mely segíthet Önnek is, hogy a menopauza, klimax kellemetlenségei ne gyötörjék a mindennapjait!

Hallott már a mexikóban őshonos yam gyökérről?

A mexikói jam gyökér hatása már régóta ismert a népgyógyászatban. A mexikóban őshonos jam gyökér hatása sokrétű, rengeteg jótékony tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban kedvező tulajdonsága a klimax, menopauza kezelése érdekében nyilvánul meg. A yam gyökér egy olyan természetes gyógynövény, mely bizonyítottan élénkítő, vitalizáló, fiatalító hatással rendelkezik, valamint a klimax, menopauza idejében enyhíti a fejfájást, moderálja az idegességet, csökkenti a fáradságot.

 

A webáruházunkban kapható mexikói yam gyökérből készült Yam gyökér kapszula szedése legfőképp a változókor, klimax, menopauza idején ajánlott. A yam gyökér növény nagy arányban tartalmaz diosgenint, ami nagyon hasonló a női progeszteron nevű hormonhoz, így a yam gyökér hatása fokozhatja annak termelését is. Ez tehát egy olyan természetes anyag, melynek segítségével nőhet a termelt hormonok mennyisége, mely sajnos idővel csökken a női szervezetben. A Yam gyökér kapszula kúraszerű szedése minden hölgynek ajánlott, aki nehezen éli meg ezt a változást az életében.


A Yam gyökér kapszula segíthet Önnek is, hogy nyugodtabban, hőhullám és hangulatingadozások nélkül élje meg a menopauza, változókorral járó változást!


A webáruházunkban kapható Yam gyökér kapszula egy kiváló minőségű német termék, mely kapszulánként  500 mg yam gyökér kivonatot, 6 mg E vitamint és 6 mg cinket is tartalmaz. Kiszerelése 2 hónapra elegendő, melyet most rendkívül kedvezményes áron vásárolhat meg!

Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget! Tudjon meg még többet a Yam gyökér kapszuláról, mellyel Ön is leküzdheti a klimax, változókorral járó kellemetlen tüneteket!


A Yam gyökér kapszula az alábbi linkre kattintva meg is rendelhető vagy még több információt olvashat róla:

http://www.szuperalak.eu/termekek/menopauza_valtozokor/yam_gyoker_kapszula.html

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.